Equmeniakyrkans internationella insamling

Den 21 april är det bön- och insamlingsdag för det nationella arbetet inom Equmeniakyrkan.

Vi kan göra skillnad när vi gör något tillsammans. Vårt uppdrag förblir att skapa möten som förvandlar. Både möten mellan människor och med Jesus Kristus.

I det nationella arbetet ingår exempelvis församlingsutveckling, ledarutbildning, musik, migrationsarbete, evangelisation, barn och familj samt församlingsgrundande. Det är viktigt att ta ett gemensamt ansvar för att den lokala församlingen får det stöd den behöver.

Det går bra att ge en gåva redan nu via Stuvstakyrkans församling för vidare befordran till insamlingen. Swish 123 526 15 24 eller bg 5345 – 9848. Ange nationell insamling i meddelanderutan. Varmt tack för att du är med och bidrar!