Stickcaféet är tillbaka!

Varje torsdagskväll är alla välkomna till Stickcafé i Stuvstakyrkan!

Kl. 18.00-19.00 sitter vi vid det runda bordet på kyrktorget. Där finns garn till stora och små för att prova på stickning i olika former.

Barnkörerna övar och medan barnen väntar sitter de en stund och arbetar koncentrerat med stickringarna. Föräldrarna provar på att sticka, vilket en del inte gjort sedan de gick i skolan. Men minnet sitter i händerna, så det blir maskor på rad. Alla kan bidra med några varv eller flera, och tillsammans stickar vi rutor som ska bli babyfiltar till Kongo.

Det finns enkelt fika till självkostnadspris, så kom och fika även om du inte vill handarbeta.

Efter kl. 19.00 går vi ned en trappa till ett tystare rum. Barnen har gått hem och Gospelkören övar i kyrksalen. Det är härliga toner att lyssna till, men de som kommer till stickcaféet får nu en chans att prata om stort och smått med handarbete i händerna. Ta med dig det du vill arbeta med, eller använd garner och stickor som finns i kyrkan. Välkommen!