Välkommen till lägerhelg på Björkögården!

Välkommen till LÄGERHELG för alla med anknytning till Stuvstakyrkan!

Tid att fika, bada, paddla, sjunga, plocka svamp, leka, tro och tvivla, samtala och laga mat – tillsammans

När: Lördag 17 – söndag 18 september.

Var: Björkögården som ligger på södra Väddö, norr om Norrtälje.

Vi träffas till förmiddagsfika vid 10-tiden på lördagen och lämnar gården efter lunch och städning på söndag eftermiddag. Gården har egen strand och vi hoppas på väder för bad och paddling. Det kommer finnas tid för olika aktiviteter för alla åldrar. Under helgen hjälps vi åt med matlagning, gudstjänst och annat efter förmåga.

Ungefärlig kostnad för mat och gemensamma lokaler, beroende av hur många vi blir, är ca 300kr/vuxen, 100kr/ barn (6-15 år). Barn under 6 år gratis.

På gården finns boende med olika standard. Dyrast är bonde med eget badrum (begränsat antal), billigast blir om du delar rum och badrum med fler. Vi betalar per hus vi använder, i stället för per bädd, det exakta priset bero därför på hur många vi blir. Nedan ser du några prisexempel beroende på hur du väljer att bo.

Om du känner att priset är det som hindrar dig från att komma med så kontakta någon av pastorerna så hittar vi en lösning.

(Det är fritt fram att betala lite mer för den som har möjlighet.)

Här är några prisexempel per rum. Det är mer specificerat i anmälningsformuläret.

För 4 personer i 4-bäddsrum 900 kr

För 2 personer, delat rum 500 – 1500 kr

För 1 person, eget rum 500 – 1500kr

Vi behöver din anmälan senast söndag 7 augusti i följande länk: https://forms.gle/MaCp8LcsFF6JGBcH8

Obs! Anmälningstiden är särskilt viktig för att alla ska få plats samt att undvika betalning för tomma rum.

Har du frågor så kontakta:

Karin Fritzson, karin@stuvstakyrkan.se tel. 070-5754498 eller

Anna Aronsson, anna_aro@hotmail.com tel. 0738-234146