Istället för vandringsgudstjänst – Vandra på egen hand genom påskens texter och händelser

I år kommer vi inte ha någon gemensam vandringsgudstjänst på Annandag påsk. Däremot sätts texterna och bönerna om påskens händelser upp redan under onsdagen 31:a och sitter uppe under helgen. Vandringen startar vid Södertörnskyrkan, går via gångtunneln till Huddinge kyrka, via biblioteket in i Rådsparken, Skiffervägen och Skeppsmyreparken till Stuvstakyrkan.

Vandra i din takt, läs och be när det passar dig. Om du känner att den fysiska sträckan är för lång eller att du vill läsa oavsett var du befinner dig finns texterna i denna PDF-fil.

Klicka här för att läsa texterna och här för att titta på en karta för vandringen.

Vi önskar dig en fin påskupplevelse.

—————

Karin Fritzson, Pastor i Stuvstakyrkan