Digital bokcirkel i mars

Här kommer en inbjudan till dig som vill vara med på en bokcirkel digitalt under mars månad. Vi bokar upp fyra måndagar i rad med en timmes möte per gång.

Boken som är vald, Utan tvivel av Francine Rivers, är relativt nyöversatt och utgiven på Sjöbergs förlag 2020.

Författaren utgår noggrant från gamla testamentets berättelse om Rut och Noomi och målar ut den med sin varma berättarkonst. Boken ingår i en serie på fem böcker som gestaltar betydelsefulla kvinnor i Bibeln.

Planera in möte på Zoom måndagar kl.15-16, den 1 mars, 8 mars, 15 mars och 22 mars.

Anmälan till stuvstakyrkan@ stuvstakyrkan.se eller anna_aro@hotmail.com

Ange om du vill ha hjälp att komma igång med Zoom så ordnar vi det.

Beroende på läget senare i vår hinner vi nog med en kortare bokcirkel till digitalt eller fysiskt.

Sagt om Utan tvivel:

Francine Rivers tar oss läsare tillbaka i tiden och ger oss ett unikt perspektiv på hur livet var på Bibelns tid. Den här boken gav mig insikter om Rut som jag inte hade tänkt på tidigare. Älskade den! – En läsare.