Fira andakt digitalt

Tre torsdagar, den 3, 10 och 17 december kl 10.40 kommer vi att fira digital andakt via jitsi. Välkommen att vara med!

Här följer en instruktion om hur du loggar in:

1. Dator eller telefon
    Du kan använda en telefon eller en dator med kamera. Om du använder en dator kan du lättare se alla andra deltagare samtidigt. Via telefon ser du oftast bara den som pratar för tillfället. Om din dator inte har en kamera är det bättre att du använder mobilen.
  2. Program eller App
    Om du använder dator kan du behöva ladda ner en webbläsare som heter Google Chrome. För många funkar det med den befintliga webbläsaren. Det märker du när du provar länken. Om du behöver Google Chrome kan du ladda ner det gratis. Googla på ”google chrome download”.
    Om du använder telefon laddar du ner en app som heter ”Jitsi Meet”
    Den finns gratis på App Store respektive Google Play Butik.
  3. Hur du hittar själva mötet
    Om du använder dator så öppnar du webbläsaren och klistrar in den här länken i adressfältet högst upp:
    Om du använder din telefon öppnar du appen Jitsi Meet och skriver in följande i rutan för rumsnamn: ”StuvstakyrkanAndakt”.
    Observera att du behöver svara ja på frågorna om du tillåter att programmet använder kamera och mikrofon. Det är en förutsättning för att programmet ska fungera.

Testa gärna i god tid innan andakten. Det går bra att prova nu på en gång. Om du ser dig själv på skärmen är det ett bra tecken 🙂

Ring mig om det inte funkar så hjälper jag dig.

Ove Sommar
Pastor & Föreståndare