Pilgrimsvandring

Lördagen den 26 september kl. 10-15 bjuder Stuvstakyrkan in till en pilgrimsvandring.

Att vara ”här och nu” är en av vandringens stora förtjänster, och på en pilgrimsvandring gör vi en yttre och en inre vandring. Att i lugn och ro ta sig framåt till fots gör ofta att tankar som snurrar i huvudet stannar av. Att få möjlighet att släppa tid och rum kan kännas ovant men ändå befriande. Vi vandrar i sakta mak med avstånd mellan varandra och gör några kortare pauser och en längre lunchrast.

När vi stannar till har vi möjlighet att dela några korta tankar med varandra, och få något nytt att tänka på när vi vandrar vidare.

De flesta sträckorna går var och en för sig, med sina egna tankar. Någon sträcka kan vi gå två och två, och tänka högt tillsammans.

Vi går i alla väder, ta skor och kläder som passar. Dagen kostar inget, men det finns möjlighet att ge en gåva till församlingen via Swish eller kontant.

Vandringen leds av Eva Danneholm och Harriet Holmgren. Antalet är begränsat, anmäl dig till Eva Danneholm, 070-273 17 57, eva.danneholm@equmeniakyrkan.nu