Utedag med Stuvstakyrkan – lördag 5 september

Vi hoppas kunna mötas vid Sundby gård i Huddinge. Ambitionen är att vi kan umgås på sätt som innebär så lite smittrisk som möjligt. Vi planerar aktiviteter för olika åldrar och både för er som gärna rör på er och för er som gärna inte rör sig så mycket. Vid 10-tiden börjar vi med drop-in-fika. Förmiddagen kommer innehålla gemensamma lekar och aktiviteter. Efter lunch – som den som vill lagar på grillar – finns det tid för olika spel, samtal, tipspromenad eller att bara vara. Vi avslutar med fika och gemensam andakt framåt 15-tiden. Eftersom vi är ute kommer vi anpassa tiderna efter ett strålande eller mera strilande väder. 

Att ta med:
För att inte röra i varandras mat blir det smidigt om var och en tar med sin matsäck. Packa för två fika och lunch. Det kommer finnas möjlighet att grilla om du vill. Till eftermiddagen får du gärna bidra med utomhusspel om du har.

 
Är detta smittsäkert?
Hur rekommendationerna ser ut i september är omöjligt att veta nu. Vi hoppas kunna genomföra en rolig och säker dag. Givetvis kommer vi följa rekommendationerna. Vi försöker ordna skjuts för dig som inte kan ta dig dit själv. 


Anmälan:
I början av augusti kommer vi lägga ut länk för anmälan. Det går givetvis också att anmäla sig genom att ringa någon av pastorerna.
I planeringsgruppen ingår Anna Aronsson, Margareta Bjenne, Ulla Högberg-Jensen, Bodil Åhman och pastor Karin.

—————

Karin Fritzson

Pastor i Stuvstakyrkan

Tel. 070-575 44 98