Skörden är stor – Stuvstakyrkan söker Barn- & Ungdomsledare på 25 %

Stuvstakyrkan ligger i Huddinge, strax söder om Stockholms innerstad. Equmenia Stuvsta har fyrdubblats i antal medlemmar på tre år. Våra största verksamheter är barnkörer, scouter och tonår. Söndagsklubben, barnens gudstjänst, samlar också en stabil grupp med barn.

Växt är härligt, men kräver både energi och strategi för att förvaltas. Därför söker vi dig som har ett eget driv och en passion för barn- och ungdomsverksamhet på kristen grund. Din huvuduppgift blir att stödja våra ideella ledare i deras engagemang. Det kan bland annat innebära att hålla i planering, jobba med kommunikation internt och externt, samt att vid behov vara med som ledare under aktiviteterna. Tjänsten passar särskilt bra om du vill kombinera studier med församlingsjobb och kan tänka dig att jobba kvällar och helger.

Vi ser gärna att du är strukturerad och har god kommunikativ förmåga. Kompetens och erfarenhet av musikaliskt ledarskap är meriterande men inte ett krav. Som Barn- & Ungdomsledare ingår du i Stuvstakyrkans arbetslag tillsammans med två körledare och två pastorer. Här finns också ett stort antal ideella ledare.

Start efter sommaren 2020. Vid behov av bostad kan detta eventuellt ordnas i en av församlingens lägenheter intill kyrkan.

Frågor besvaras av

Pastor & Föreståndare Ove Sommar 0760-23 54 24

Samordnare Equmenia Stuvsta Stefan Gideon 070-767 75 21

Ansökan med CV och personligt brev skickas till ove.sommar@stuvstakyrkan.se senast 1 juni 2020. Vi behandlar ansökningarna löpande, så vänta inte för länge!