Tillsammans i tystnad under en dags retreat

Välkommen till en retreat i Stuvstakyrkan lördagen den 1 februari kl. 9.30-16.00. Vi delar nuet med varandra, i en dags tystnad och stillhet. Vi behöver andrum, stilla reträttplatser dit vardagens stress och brus inte når. Vi behöver tid för möten på djupet, med oss själva, med andra människor, med tystnaden, med Gud.

Under dagen samlas vi till måltider och till meditationer inne i kyrksalen. Resten av dagen disponerar du fritt. Du kan sitta kvar i kyrksalen och meditera eller be. Du kan sitta i en skön fåtölj och läsa. Du kan sitta i ett soffhörn och tänka dina egna tankar i ett tyst rum eller där det finns musik. Du kan ta en promenad. Du kan läsa en bok du har med dig, eller någon av böckerna som finns i kyrkan. Du kan lägga dig och vila en stund. Du kan sitta och skriva. Du kan välja att göra absolut ingenting. – Tiden är din, om du ger dig tid för att stanna upp.

Information samt anmälan senast måndag den 27 januari till Eva Danneholm, retreatledare och pastor i Equmeniakyrkan, 070-273 17 57.