Konfa pågår

Sedan i november har vi förmånen och förtroendet att möta en grupp konfirmander i Stuvstakyrkan. Det är fyra killar som känner både Stuvstakyrkan och varandra genom scouterna.

Ledare är Jessica Sunnerdahl och Pastor Ove Sommar. Vi kommer också att träffa ”gästföreläsare” från församlingen.

Konfagruppen ses för gudstjänst ungefär varannan söndag, med undantag för skolloven. Dessa gudstjänster färgas av konfirmandernas tema. Då följer vi alltså inte kyrkoåret. Efter gudstjänsten äter vi en enkel lunch. (Ni kanske har sett VIP-skylten på kyrkfikat.) Efter lunch har vi två timmars undervisning.

I vår siktar vi på att åka på läger tillsammans med andra konfirmandgrupper. Planering pågår för fullt. Vi kommer också att ha visst samarbete med Centrumkyrkan i Tumba. I september är vi med på Stuvstakyrkans lägerhelg. Preliminärt datum för konfirmationshögtid är söndagen den 13 september 2020

I gudstjänsten på första advent fick konfirmanderna ta emot sina biblar. Be gärna för dem under det här året.