Insamlingsstart Första Advent

Som kyrka är vi kallade att förkunna evangeliet ”till jordens yttersta gräns”. Både i handling och i ord. Den kan vara hos förföljda kristna i Centralasien, vid sjukhus i Kongos regnskogar eller genom fattiga områden i Indien. Equmeniakyrkan samarbetar idag med kyrkor i 30 olika länder. Vi delar ett evangelium som befriar, räddar och upprättar.

December – januari är insamlingsperiod för Equmeniakyrkans internationella arbete. Offerinsamlingar görs i Stuvstakyrkan Första Advent och 12 januari. Det finns också andra sätt. Du kan ge din gåva på plusgiro 90 03 28 – 6 (ange församlingsnummer 2644) eller swisha en gåva till 900 32 86.

Ditt bidrag gör skillnad, varje gåva spelar roll.Affischer för julmarknad och julkonserter kan du få av Ove!