Långt bortom jordens yttersta gräns?

Lärjungarna skulle vittna om Jesus ända till jordens yttersta gräns. Det läser vi om i Apostlagärningarna.

Antagligen bor vi som läser detta i Stuvsta, Stockholm och Norden, långt utanför det lärjungarna tänkte som yttersta gränsen. Men var går den gränsen för oss? Vad händer när vi läser berättelserna om de första kristna som reste iväg, blev ifrågasatta, döpte, blev osams och fick oväntade vänner? Hakar det i vår vardag eller är det mest konstigt? Handlar det om församlingen eller om enskilda våghalsar?

Låt oss läsa Apostlagärningarna tillsammans och samtala om det som känns viktigt och konstigt, hur/om det alls har med våra liv, vår tro, att göra.

Vi samlas ungefär en kväll i månaden och pratar om fyra kapitel åt gången.

Vi träffas följande onsdagar: 25/9, 23/10, 20/11 kl. 18.30-19.45 med fortsättning i vår. En tid som kanske också passar dig som skjutsar till och från scouterna.

Att läsa Bibeln är, som det mesta, lättare och roligare tillsammans.

Välkommen!

Anmälan senast 22/9 till:  karin@stuvstakyrkan.se