Sommarhälsning från pastor Ove

Sommaren är återhämtningens tid i Stuvstakyrkan. (Om man inte är engagerad i köksrenoveringen förstås.) Vi går ner på sparlåga. Andakt varje söndag. Verksamheten i övrigt tar paus.

Jag är i tjänst under juni. Sedan har jag ett par veckors semester. Den 21-27 juli åker Emaan och jag med scouterna till Equmenias Riksscoutläger Prisma. Efter lägret återupptar jag min semester. I mitten av augusti är jag tillbaka i kyrkan.

Förhoppningsvis är vi återhämtade och fyllda av energi när vi ses igen efter sommaren. Ledighet fyller en viktig funktion, men vardag är inte så dumt det heller. Kanske drar vi en lättnadens suck när sommarens strukturlösa tillvaro är över.

Om du saknar kyrkan alltför mycket har jag några förslag. Dels andakterna varje söndag, dels Må Bra’s sommarutflykter. Du kan också lyssna igenom vårens predikningar. De finns på hemsidan som ljudfiler. Det finns dessutom appar till telefonen med andakter. En jag använder heter Pray as you go. I den får man en ny andakt varje dag.

Min bön är att Gud ger dig den sommar du behöver.

Pastor Ove Sommar