Inbjudan till konfirmationsläsning

Till hösten startar en ny konfagrupp i Stuvstakyrkan. Vi kommer att ses varannan söndag med start efter höstlovet. Ledare är Jessica Sunnerdahl och Pastor Ove Sommar.

En konfasöndag börjar med att vi firar gudstjänst tillsammans i Stuvstakyrkan. Sedan äter vi en enkel lunch och fortsätter att fördjupa oss i den kristna tron fram till ca kl. 15.

Utöver söndagarna planerar vi att ha ett läger, antingen kring Kristi Himmelsfärd eller i augusti.

Avslutning i september 2020.

Själva läsningen kostar ingenting. Material och läger betalar man självkostnadspris för. Vårt mål är att komma under 2 000 kr per deltagare. Ingen ska behöva avstå från konfirmation av ekonomiskaskäl. Känns kostnaden för hög går det bra att prata med oss så hittar vi en lösning.

För frågor och anmälan, kontakta gärna Pastor Ove, 0760-23 54 24, ove.sommar@stuvstakyrkan.se

Välkommen!