Stuvstakyrkan bjuder in till grannfest!

Tisdagen den 4 juni 17.30-20.30 tänkte vi grilla med grannarna. Thomas Nobling är grillmästare. Var och en tar med sig det man vill grilla. (Vi kommer även att ha lite mat i beredskap till den som har glömt.)

Kyrkan står för dryck (festen är alkoholfri), grill, såser, sallad, potatissallad, kaffe/té, tallrikar och bestick. Tanken med festen är att få lära känna grannarna lite bättre.

Vill du vara med och hjälpa till? Det behövs några som förbereder på måndagen och tisdagen. Några som vill hjälpa till att återställa efter festen. Vi skulle också gärna vilja ha lekledare om det kommer många barn.

Har du en grill som du skulle kunna tänka dig att låna ut till festen? Vi beräknar att det kan behövas ca fyra stora grillar.

Hör av dig till festkommittén: Ragna Blomberg, Thomas Nobling, Ove Sommar, Anna Aronsson, Bodil Åhman och Kerstin Eitrem.

Det allra viktigaste är så klart att du kommer och är med.