Årets kyrkokonferens hålls i Jönköping

Equmeniakyrkans kyrkokonferens är 2019 förlagd till Jönköping i Kristi Himmelsfärdshelgen.

Smålänningarna sparar sig inte. Det kommer att bli en så stor konferens att Immanuelskyrkan inte räcker, förhandlingar sker i Pingstkyrkan och kvällssamlingar i nya idrottsarenan med plats för 2 500 åskådare.

Konferenstemat är Till jordens yttersta gräns med fokus på bibelläsning, internationellt arbete och klimat. Utöver förhandlingar blir det seminarier, festgudstjänster och många andra program för alla åldrar. Även en speciell ungdomskonferens anordnas.

Programmen är så tilldragande att de som har vägarna förbi borde stanna till. Läs mer om konferensen på www.equmeniakyrkan.se. Valda ombud från Stuvstakyrkan är Tommy och Anna Aronsson.