Nya bokcirkeln startar den 25 februari

Boken vi läser i vår är Larsåke W Perssons ”Mina steg – 7 dagars vandring till Santiago de Compostela, 70 år som pilgrim på jorden.

”Vad ska man göra med sin livsberättelse, med sina glädjeämnen och sorger, med sina framsteg och motgångar?” Det är en genomgående fråga i den här boken, där pastorn och terapeuten Larsåke W Persson skildrar sin egen livsvandring med utgångspunkt i en pilgrimsvandring till Santiago de Compostela.”

Under fem måndagskvällar samtalar vi utifrån olika kapitel i boken och våra egna erfarenheter och tankar. Inplanerade datum är 25 febr, 11 mars, 25 mars, 8 april och 29 april kl. 19.00-20.30. Anmäl dig till stuvstakyrkan@stuvstakyrkan.se. Meddela om du vill ha hjälp att skaffa boken. Välkommen!