Fortsatta föräldraträffar under våren

I höstas höll Bodil Åhman i fem träffar för föräldralediga med barn, under rubriken Det goda mötet. Då var det ett församlingsprojekt i hennes utbildning till diakon. Under våren blir det en fortsättning efter önskemål från föräldrarna.

Målet med verksamheten är att föräldralediga ska kunna knyta nya kontakter och umgås i god gemenskap under trevliga former. Bodil serverar hemlagad soppa med bröd och kaffe. Samtalen kretsar kring stort och smått i livet. Alla som deltar erbjuds att dela med sig av sig själv, men det är frivilligt. Ibland kanske man bara vill lyssna.

Precis som under hösten finns Kerstin Westman med, både i köket och med barnen och föräldrarna. Sista gången var det en ”knytis-träff” hemma hos en av deltagarna. Gruppen gjorde också en gemensam resa till Thuns i Almunge utanför Uppsala.

Inför våren är nio fredagar inplanerade. Bodil serverar soppa med bröd, ost samt kaffe och kaka till självkostnadspris 40 kr/person. Även nya deltagare är välkomna. Anmäl dig till församlingens e-post stuvstakyrkan@stuvstakyrkan.se om du vill vara med så att Bodil kan beräkna hur mycket soppa som behövs.

Följande fredagar kl.10.30-13.00 träffas gruppen: 8/2, 22/2, 8/3, 22/3, 5/4, 26/4, 17/5, 31/5