Chorus Celeste söker sopraner!

Publicerat 2017-10-11 av webmasterstuvsta

Stuvstakyrkans församlings kyrkokör Chorus Celeste söker 3-4 nya sopraner, både första- och andrasopran är välkomna att höra av sig!

Vi ser helst att du har basala notkunskaper och med erfarenhet av att sjunga i kör från tidigare.

Vi erbjuder roliga och utmanande repetitioner med blandad repertoar där fokus ligger på den klassiska musiken. Chorus Celeste präglas av trevlig social gemenskap och god stämning.

Kören repeterar på tisdagar 19.00  – 21.15 i Stuvstakyrkan.

Vårt nästa framträdande blir på gudstjänsten den 1:a Advent. Därefter väntar körens julkonsert, då vi samarbetar med kyrkans stråkensemble, Stuvsta Stråk.

Till våren planeras bl.a. en musikgudstjänst tillsammans med andra församlingar, samt en vårkonsert med ett något större verk tillsammans med stråkensemblen.

Välkommen att höra av dig till dirigenten Espen!

espenmo@me.com